ufff, tik šiandien užsiregistravau pas Jus
Taigi, sakau, sveiki broliai ir sesės

Dėkui už šiltus atsiliepimus.
Retai apsilankau forumuose - dėl laiko stokos, o va žaidime - tai man irgi malonu matyt lietuvių globalus/HOFus - smagu kad lietuviai nesnaudžia. Negaliu nepažymėt - visi senieji žaidėjai prisimena lietuvį,
ah Lady oh, kaip vieną ryškiausių EU legendų. Gaila tik kad išsipardavė per anksti (ir prarado dėl to labai daug

). Pasigendu MTX'o, Liquid'o ar Minoa. Bet smagu matyti gan aktyvius Hulką, pupą ar 1ady in r3d. Kaip tik pamatau lietuvišką vardą globaluose - nebesijaučiu toks vienišas, hehe. "Pirmyn!" - palinkiu mintyse.
Dėl bendravimo: man kaip ir daugeliui jūsų - svarbiausia kad žmogus būt geras. Tada malonu bendraut. Daugelis elitų žaidime manęs nemėgsta kaip tik dėl to kad į jų skilus nežiūriu, tik į žmogiškas vertybes. O dėl laiko - tai tikrai sorry - retai jo laisvo turiu. Ir dažnai nebendrauju tikrai ne dėl to, kad esu "pasikėlęs". Entropija man tik kaip hobis - realiame pagrindinė veikla (moksliniai tyrimai, pedagogika) atima labai daug laiko. Užeinu į Entropiją
pasimokyt gyvenimo visomis prasmėmis, o ir
ištyrinėti šią naują "terpę" įdomu.
O dėl tų piniginių dalykų - šiandien sukurpiau čia kažkur žinutę (topic: investuot ar neinvestuot berods buvo)

Na, pirmam kartui tiek. Neprižadu dažnai lankytis, bet užsuksiu patart šį bei tą.
Kantrybės ir sėkmės
/auk