Euniverse.lt

Pirmas lietuviškas Entropia Universe forumas
Dabar yra 28 Sau 2012, 07:15

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorių Žinutė
 Pranešimo tema: entropiaforum.com - apie tautieti ir legenda Augis Auktuma T
StandartinėParašytas: 20 Bir 2007, 01:34 
Atsijungęs

smulkiau paskaityti - http://www.entropiaforum.com/forums/sho ... hp?t=71213

P.S. Nuosirdus dekui "Augis Auktuma Tumas" uz siltus palinkejimus , linkiu Tau dar didesniu laimejimu Smile
Smagu , kad musu tevyne garseja pasaulyje ne tik blogais darbais , bet ir protingais zmonemis.

Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: entropiaforum.com - apie tautieti ir legenda Augis Auktuma T
StandartinėParašytas: 20 Bir 2007, 09:04 
Atsijungęs

Jep-protingais zmonemis SmileO Auktumai,aisku,pagarba Smile

Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: entropiaforum.com - apie tautieti ir legenda Augis Auktuma T
StandartinėParašytas: 20 Bir 2007, 09:05 
Atsijungęs

Neblogai čia prirašė Shocked pagarba! Įdomus straipsnis. Surprised

Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Bir 2007, 09:27 
Atsijungęs

Idomus ir pamokantis straipsnis. Pagarba EU legendai .

Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Bir 2007, 10:11 
Atsijungęs

Man tik vienas klausimas - kiek jis sukiso, ir ar dabar jau atsipirkineja, ar vis dar i minusa eina ilgesnio laiko prasme? Mr. Green As neskaiciuoju svetimu pinigu, tiesiog man is profesines puses idomu Mr. Green

Jauciu niekada to nesuzinosim Crying or Very sad

Bet siaip respect jam, nors ir sunkiai eina bendrauti su juo Very Happy Bet kam idomu su nobais prasideti Very Happy Very Happy Very Happy

Since 27 Jan 2006
http://www.euniverse.lt/

Aprašymas  

StandartinėParašytas: 10 Spa 2007, 07:53 
Atsijungęs

JIs zaidze nuo beta versijos ce gal buvo 2001 ar kada net nepamenu tada ir ash pabandziau pazajst ir jis ishkart craftino... ash poto buvau metes nes man per sunku buvo ir sjp boring... paskuj vel nuysprenziau pazajst, kiek kalbejau prie 2 metus ji sutikes tj sake ish viso sukisho 3k zaliu o dbr jo skilai sake verti bent 10 kart daugiau (taj ce pries du metus) o dbr tj net neisivaizduoju kjp ten jam sekas Smile( kiek matau ish global; ir hof tj vis zmoghus prasimuses Smile aj ir dar sake jis mete darba nes ish pe daugiau uzkala Very Happy ir dar uztennka kelionem i uzsieni paatostogaut Smile

Aprašymas  

StandartinėParašytas: 10 Spa 2007, 14:56 
Atsijungęs

Shocked Shocked Shocked
nu tai šiaip aš jį pilnai suprantu jei nekyla jam noras su tokiais noob'ais kaip mes bendraut Smile Laiko gaišimas ir tiek. O turint omeny lietuvių sugebejima išdurinėt savus.....

Aprašymas  

StandartinėParašytas: 10 Spa 2007, 17:57 
Atsijungęs

kažkaip nesitikiu, kad tiek įsižaidęs, kad iš pe užsikala pragyvenimui Surprised

Aprašymas  

StandartinėParašytas: 12 Spa 2007, 07:54 
Atsijungęs

tj rejskes dar ilgaj nezajdi pe oj tj yra EU ce tokiu pilna Smile

Aprašymas  

StandartinėParašytas: 04 Vas 2009, 22:27 
Atsijungęs

ufff, tik šiandien užsiregistravau pas Jus Smile

Taigi, sakau, sveiki broliai ir sesės Smile Dėkui už šiltus atsiliepimus.

Retai apsilankau forumuose - dėl laiko stokos, o va žaidime - tai man irgi malonu matyt lietuvių globalus/HOFus - smagu kad lietuviai nesnaudžia. Negaliu nepažymėt - visi senieji žaidėjai prisimena lietuvį, ah Lady oh, kaip vieną ryškiausių EU legendų. Gaila tik kad išsipardavė per anksti (ir prarado dėl to labai daug Sad). Pasigendu MTX'o, Liquid'o ar Minoa. Bet smagu matyti gan aktyvius Hulką, pupą ar 1ady in r3d. Kaip tik pamatau lietuvišką vardą globaluose - nebesijaučiu toks vienišas, hehe. "Pirmyn!" - palinkiu mintyse.

Dėl bendravimo: man kaip ir daugeliui jūsų - svarbiausia kad žmogus būt geras. Tada malonu bendraut. Daugelis elitų žaidime manęs nemėgsta kaip tik dėl to kad į jų skilus nežiūriu, tik į žmogiškas vertybes. O dėl laiko - tai tikrai sorry - retai jo laisvo turiu. Ir dažnai nebendrauju tikrai ne dėl to, kad esu "pasikėlęs". Entropija man tik kaip hobis - realiame pagrindinė veikla (moksliniai tyrimai, pedagogika) atima labai daug laiko. Užeinu į Entropiją pasimokyt gyvenimo visomis prasmėmis, o ir ištyrinėti šią naują "terpę" įdomu.

O dėl tų piniginių dalykų - šiandien sukurpiau čia kažkur žinutę (topic: investuot ar neinvestuot berods buvo) Wink

Na, pirmam kartui tiek. Neprižadu dažnai lankytis, bet užsuksiu patart šį bei tą.

Kantrybės ir sėkmės
/auk

Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume